DIKULT!!!!

Her er DIKULT110-bloggen min for høsten 2010 ved LLE på HF/UiB. I denne bloggen skal jeg selvsagt blogge, mest om kurset og bloggprosjektet mitt. Men jeg lider av skrivekløe, så annet innhold legges også ut.

Prosjektbloggen finnes her: http://frimerke.wordpress.com/

Den utvalgte organisasjonen er høyst oppegående, nemlig Bergens Filatelist-Klub. BFK feirer sitt 100-årsjubileum i 2011. En så stor begivenhet markeres med nasjonal utstilling i Turnhallen 14-16.10.2011 og en bedre jubiluemsmiddag. Velkommen til mer å lese om BFK i bloggen!!

Frimerker er et studium verdt i seg selv! Mange samlinger og filatelistiske studier bak må være både på bachelor, master og doktorgradsnivå!! Hva med en studium i filateli ved UiB… HF bør være det mest egnede stedet, siden det er mye historie i filatelien.

Jeg er ikke helt fersk i blogging. Våren 2008 tok jeg HUIN105 webdesign, og da måtte alle ha en egen blogg til kurset. Etter kurset lå denne nede, men ble vekket opp igjen nå. Dette er min blogg nr 2.

I andre sosiale medier har en jeg en pseudonymkonto i Twitter, men fremstår med fullt navn i GoogleReader og LinkedIn. Som profilbilde har jeg valgt et bilde av en liten papirlapp med tagger på. Twitterkontoen brukes til å profilere BFK.

Det viktigste sosiale mediet jeg er med på er det sosiale nettstedet Frank E Ring for frimerkesamlere:  Frank E Ring

Forøvrig tar jeg fag ved UiB ved siden av jobben og hopper rundt på ulike fakulteter og tar datakurs. Formelt sett hører jeg hjemme på informasjonsvitenskap ved SV-fakultetet, hvor jeg også har tatt mest kurs. Men HF (digital kultur og datalingvistikk v LLE) og mat.nat (informatikk) har også kurs jeg finner nyttige.

Ha det DIKULT!!

FH (frimerket)

Reklame
Dette innlegget ble publisert i DIKULT110 og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s