Facebook og Twitter igjen

Det skjer stadig noe på disse frontene.

Det gjelder ikke å være for stor i kjeften. Det gjelder også i sosiale medier. 16-åringen fikk seg en lang løpetur frem og tilbake i Fjellveien fordi han skrev på Facebook at han ville løpe 1,5 meter for hver venn han fikk. Da er det gøy å bli «venn» når den som inviterer straffer seg selv!!! Når løpet er gjennomført har han vel trolig ikke så mange venner igjen!!! Han gjennomførte løpet.

bt.no 2.2.2010

En ung jente på 15 år opplevde at noen hacket seg inn på hennes Facebookkonto.

fra bt.no 19.8.2010

Mer om datasikkerhet her i kurset INF143. Foilene ligger åpne, slik at alle som vil kan lese de og lære litt mer om det uten å ta kurset. Masse nyttig å få med seg!

Gratis adgang til inf143

Ikke la bruken av sosiale medier ta helt overhånd! Her fra bt.no om at unge amerikanske kvinner går inn på facebooken med en gang de har stått opp og til og med er inne i løpet av natten!

fra bt.no 8.7.2010 kl 0719(stå opp tid)

Det er flest klager på Facebook til slettmeg.no. Det er kanskje ikke så rart, siden det sosiale nettstedet har blitt veldig populært.

aftenbladet 20.9.2011

En dame har vært med på å gjøre Facebook til en suksess.
e24.no 3.10.2010
Hun har jobbet hos en annen suksessbedrift før hun kom til Facebook, nemlig Google.
Uansett hva man måtte mene om Facebook er det ingen tvil om at det er en suksess.
Google, Facebook, Twitter, Youtube, Apple og Microsoft er vel uten tvil noe de fleste databrukere i dag ikke kan unngå eller ikke har hørt om. Sosiale medier på internett må det som har hatt størst suksess i de siste årene!

Nigerias president har flere venner enn mange vestlige politikere: (Det ble også påstått at han hadde flere venner enn Obama uten at jeg kan finne det igjen).

fvn.no 2.10.2010
Dette virker helt merkelig. Nigeria er et fattig U-land med en stor andel analfabeter. Selv om det er et av Afrikas mest folkerike land har likvel USA flere innbyggere og nærmest 0 analfebetisme virker det rart. Men det kan også være at innbyggere i vestlige land helst ikke vil ha politikere som venner, spesielt når man kommer på toppnivå. Man skal ikke se bort fra at de som følger Nigerias president er alle hans støttespillere i Nigeria, partiet og statsapparatet, samt at utlendinger som driver forretninger der vil følge med, samt Nigeriaeksperter i utlandet. En del venner kan ha fått grunnet korrupsjon, Nigeria er kjent for korrupsjon.

Skrivekonkurranse på Twitter:

Fra bt.no 8.8.2010

Her kaller de det novellekonkurranse. Selv om noveller er korte, er det mer enn 140 tegn! Kanskje man skal kalle det micronoveller, siden Twitter er en mikrobloggtjeneste. Men det er godt man holder de som liker å fatte seg i den ultimate korthet i ånde.

Vinneren er kåret, det er for sent å delta nå!
aftenbladet.no 6.9.2010

Reklame
Dette innlegget ble publisert i DIKULT110 og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s