Økonomisk støtte til bloggere

16 bloggere får 2,5 millioner fra stiftelsen Fritt ord for sine blogger.
Blogging har blitt et demokratisk virkemiddel ved at benytter sin ytringsfrihet til å skrive sine meninger på nettet. Før måtte man skrive leserbrev i aviser og trykke opp løpesedler, nå kan man legge ut sine meninger usensurert på nettet.

aftenposten.no 5.10.2010

Bloggene spenner over det meste fra politikk og nyheter til satire og litteratur. Den som stakk av med mest penger skal formidle nyheter.

Hvis disse bloggerne vil bli oppdaget bør de ha linker på Facebook og Twitter, da vil mange flere oppdage bloggene deres og det er større sjanse for at de blir fanget opp av søkemotorene.

Legg forøvrig merke til teksten nederst på DIKULT110-bloggen «Innholdet i denne bloggen er finansiert av norske skattebetalere (via Universitetet i Bergen)». Den var god!! Statsstøtten er vel gitt via lønna til foreleser og bruk av UiBs servere. Statens lånekasse har støttet de fleste bidragsyterne i form av studielån og stipend. Forfatteren av denne bloggen trenger ikke studielelån, da kurset tas ved siden av jobben. Det vil gjelde for en del andre kursdeltagere også.

Bloggingen bør og må fortsette selv om dikult110 snart går over i historien!
Forøvrig har jeg lagt inn velfortjent ros til kurset på den statsfinasierte dikult110-bloggen:
her ja

God blogging!!!

Dette innlegget ble publisert i DIKULT110 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar