Sosialt mediekart og bloggedag

I Vegard sin DIKULT110-blogg fant jeg denne, veldig god!!!

Fortjener en link eller flere!!!

Inngang her

Man kan lett drukne i jungelen av sosiale medier og sosiale IS, selv om Facebook, Twitter, Myspace, Flickr, YouTube og wordpress må anses som de virkelig mest brukte.

For å hedre bloggingens edle kunst har man innført en egen bloggedag 15. oktober. Da er DIKULT110 over, men mange av prosjektbloggene vil leve videre!!

Les mer i Thorstein Thunes blogg her!

Legg merke til veldig godt design på bloggen og nettsider, bedre enn ferdige temaer i wordpress!!!

Men Frank E Ring (FER) finnes ikke på kartet!!!! Hvordan skal man tipse de som laget kartet?

Frank E Ring

Reklame
Dette innlegget ble publisert i DIKULT110 og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sosialt mediekart og bloggedag

 1. Xanthoria sier:

  Du skriver: «Man kan lett drukne i jungelen av sosiale medier og sosiale IS, selv om Facebook, Twitter, Myspace, Flickr, Youtube og wordpress må anses som de virkelig mest brukte. » – Er helt enig. Dessuten blir jeg stappmett og full av informasjon hvis jeg er for mye på webben. Må leve irl også, ikke sant?

  • Frode Hauge sier:

   Vi må også få tid til å samle på frimerker!!! Men sosiale medier kan vi utnytte til vår hobbys og BFKs fordel! Tilstedeværelse på sosiale medier og internett forøvrig er helt nødvendig for å bli lagt merke til. Yngre generasjoner bruker for det meste sosiale medier. Tradisjonelle nettsider vil nok tape terreng til fordel for sosiale medier. Nå begynner også eldre å bruke Facebook og på Twitter finner man ikke de aller yngste. Blogging må også kunne utnyttes, selv om mange forbinder blogger med rosablogger osv.

   Det er å håpe at dikult110 videreføres neste år, anbefales!! Hvis du vil lære mer av teorien bak sosiale medier og sosiale informasjonssystemer kan du ta kurset info114 den sosiale veven.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s